قائم مقام ستاد اجرایی هفته نکوداشت شهر یاسوج اضافه کرد: بانوان یاسوجی با طبخ آش محلی و حضور در جشنواره این ماده غذایی را در معرض قضاوت داوران قرار می‌دهند.
کد خبر: ۴۱۴۰۳۹
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۹ 26 April 2017
به نقل از روابط عمومی و بین‌الملل شهرداری یاسوج، عزیزاله دهنوی، قائم مقام ستاد اجرایی هفته نکوداشت شهر یاسوج امروز، ۶ اردیبهشت‌ماه از برگزاری نخستین جشنواره آش محلی همزمان با هفته نکوداشت یاسوج در محل میدان اجتماعات شهری برگزار می‌شود.
وی افزود: در این جشنواره از ۲۰ کدبانوی برتر در زمینه طبخ آش محلی تقدیر می‌شود.
قائم مقام ستاد اجرایی هفته نکوداشت شهر یاسوج اضافه کرد: بانوان یاسوجی با طبخ آش محلی و حضور در جشنواره این ماده غذایی را در معرض قضاوت داوران قرار می‌دهند.
دهنوی تصریح کرد: این جشنواره در بخش‌های پخت و ارائه انواع آش، آلاچیق عشایر و نمادهای زندگی عشایر، نان سنتی و… به نمایش گذاشته می‌شود.
وی ابراز کرد: تولید و مصرف غذاهای محلی بازگشت غذاهای سنتی به سبد غذایی شهروندان و افزایش روحیه شادابی و نشاط از اهداف برگزاری این جشنواره است.
مدیر روابط عمومی شهرداری یاسوج یادآور شد: در شرایط کنونی ترویج و احیای غذاهای سالم و محلی، جایگزین شدن غذاهای سنتی و محلی با غذاهای پرچرب و مضر امروزی که با تغییر سبک زندگی نوع غذای شهروندان نیز دستخوش تغییرات اساسی شده، ضروری است.
دهنوی عنوان کرد: جشنواره آش محلی به دنبال فراهم کردن فرصتی برای معرفی قابلیت‌های گردشگری، ایجاد فضای مفرح برای شهروندان، معرفی جاذبه‌های گردشگری و تقویت روحیه جمعی و مشارکت مردمی است.
وی بیان کرد: بعد از جاذبه‌های گردشگری انواع غذاهای محلی هر منطقه می‌تواند در جذب و ماندگار کردن گردشگران نقش‌آفرین باشد.
قائم مقام ستاد اجرایی هفته نکوداشت شهر یاسوج افزود: یاسوج و شهرستان بویراحمد به لحاظ موقعیت گردشگری می‌تواند نقش عمده‌ای در معرفی خوراکی‌های محلی ایفا کند.
یادآور می‌شود، هفته نکوداشت یاسوج از نهم تا پانزدهم اردیبهشت‌ماه جاری در میدان اجتماعات (واقع در بوستان ولایت) برگزار می‌شود.به گزارش راهنمای سفر من به نقل از خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، به نقل از روابط عمومی و بین‌الملل شهرداری یاسوج، عزیزاله دهنوی، قائم مقام ستاد اجرایی هفته نکوداشت شهر یاسوج امروز، ۶ اردیبهشت‌ماه از برگزاری نخستین جشنواره آش محلی همزمان با هفته نکوداشت یاسوج در محل میدان اجتماعات شهری برگزار می‌شود.
وی افزود: در این جشنواره از ۲۰ کدبانوی برتر در زمینه طبخ آش محلی تقدیر می‌شود.
قائم مقام ستاد اجرایی هفته نکوداشت شهر یاسوج اضافه کرد: بانوان یاسوجی با طبخ آش محلی و حضور در جشنواره این ماده غذایی را در معرض قضاوت داوران قرار می‌دهند.
دهنوی تصریح کرد: این جشنواره در بخش‌های پخت و ارائه انواع آش، آلاچیق عشایر و نمادهای زندگی عشایر، نان سنتی و… به نمایش گذاشته می‌شود.
وی ابراز کرد: تولید و مصرف غذاهای محلی بازگشت غذاهای سنتی به سبد غذایی شهروندان و افزایش روحیه شادابی و نشاط از اهداف برگزاری این جشنواره است.
مدیر روابط عمومی شهرداری یاسوج یادآور شد: در شرایط کنونی ترویج و احیای غذاهای سالم و محلی، جایگزین شدن غذاهای سنتی و محلی با غذاهای پرچرب و مضر امروزی که با تغییر سبک زندگی نوع غذای شهروندان نیز دستخوش تغییرات اساسی شده، ضروری است.
دهنوی عنوان کرد: جشنواره آش محلی به دنبال فراهم کردن فرصتی برای معرفی قابلیت‌های گردشگری، ایجاد فضای مفرح برای شهروندان، معرفی جاذبه‌های گردشگری و تقویت روحیه جمعی و مشارکت مردمی است.
وی بیان کرد: بعد از جاذبه‌های گردشگری انواع غذاهای محلی هر منطقه می‌تواند در جذب و ماندگار کردن گردشگران نقش‌آفرین باشد.
قائم مقام ستاد اجرایی هفته نکوداشت شهر یاسوج افزود: یاسوج و شهرستان بویراحمد به لحاظ موقعیت گردشگری می‌تواند نقش عمده‌ای در معرفی خوراکی‌های محلی ایفا کند.
یادآور می‌شود، هفته نکوداشت یاسوج از نهم تا پانزدهم اردیبهشت‌ماه جاری در میدان اجتماعات (واقع در بوستان ولایت) برگزار می‌شود.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار