چند خبر از شهرداری یاسوج
افزایش سرانه فضای سبز شهر یاسوج ،لزوم پرداخت عوارض توسط شهروندان یاسوجی جهت مشارکت در توسعه شهر و اعلام اولویت های کاری شهرداری ، مهمترین خبرهای روز گذشته حوزه ی شهرداری یاسوج بود. .
کد خبر: ۴۵۷۴۲۳
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۲ 11 July 2017
مهمترین خبرهای روز گذشته حوزه ی شهرداری یاسوج در بسته ی خبری امروز تابناک کهگیلویه و بویراحمد ، ارائه می گردد .
خبرهایی مانند : افزایش سرانه فضای سبز شهر یاسوج ،لزوم پرداخت عوارض توسط شهروندان یاسوجی جهت مشارکت در توسعه شهر و اعلام اولویت های کاری حوزه ی شهرداری .
 
اولویت های کاری حوزه شهری یاسوج اعلام شد
شهرداریاسوج سیاست ها و اولویت های جدید کاری حوزه شهری این شهرگردشگری را ابلاغ و اعلام کرد.
مهندس محمد علی جاوید روز دوشنبه درآیین ابلاغ اولویت های کاری حوزه شهری افزود: ارتقاء شاخص های شهری ، توسعه زیرساخت ها ، تامین رفاه ، نشاط ، شادابی وآسایش شهروندان و کمک به سیما ومنظر شهری یاسوج از اهداف این اولویت هاست .
وی اظهارداشت: زیباسازی شهری نظیرکاشت درخت ،درختچه ،گل وگیاه ، نورپردازی ، حذف زائده های شهری واغتشاشات بصری دراولویت نخست قراردارد.
 
از افزایش 4 متر مربعی فضای سبز و لزوم پرداخت عوارض شهروندان تا اعلام اولویت های کاری حوزه ی شهر یاسوج + تصاویر 

شهرداریاسوج خاطرنشان کرد:روکش آسفالت ،فرهنگسرا و توسعه فرهنگسرا، ساماندهی پسماندهای شهری و توسعه زیرساخت های ورزشی محلات از اولویت های دیگر است .
وی ادامه داد: درحوزه گردشگری توجه ویژه به ظرفیت های گردشگری نظیر پارک آبشار، پارک جنگلی و ساماندهی بازارچه های محلی میوه و تره باردراین طرح قرارگرفته است .
جاوید با اشاره به اینکه تا چندین سال دیگر یاسوج نیاز به تقاطع غیرهمسطح ندارد گفت: ساماندهی ترافیک و بالطبع آن ساماندهی صنوف مختلف دراولویت قرار دارد.
وی تاکید کرد: شهرداری یاسوج وارد مرحله جدیدی شده وتا پایان دوره کاری زیباسازی ورودی های شهر از پلیس راه قدیم تا میدان آریو برزن و ورودی غرب یاسوج ازپل مهریان تا میدان جهاد انجام می شود.
شهرداریاسوج به اولویت های دست یافته درچهارسال گذشته اشاره کرد و گفت: تکمیل زیرساخت های شهری ، به روز نمودن فعالیت های شهرداری و برون سپاری خدمات ازجمله نخستین اولویت هایی بوده که طی این مدت محقق شده و صددرصد به آن دست یافته ودربرخی ازموارد جلوتر ازبرنامه گزارش شده است.
وی اظهارداشت: احداث 40 هکتاربوستان شهری ،احداث نمایشگاه شهر، ساخت پایانه مسافربری ، سردخانه و غسالخانه ، بازارچه ماهی و گل وگیاه ،بازارسنتی ، مجتمع فرهنگی و سینمایی شهرو ایستگاه آتش نشانی ازجمله پروژه های اولویت دار چهارسال اخیر بوده که با تلاش و پشتکارمدیران حوزه شهری محقق شده است.
جاوید افزود:هم چنین بازسازی پیاده روها ، پرداخت بدهی های شهرداری ، به روز نمودن مطالبات کارگران و کارکنان ، احداث ساختمان معاونت عمرانی شهرداری ، ایجاد هزارمترمربع فضای اداری ازاولویت های تحقق یافته شهرداری درچهارسال اخیر بوده که ثبت شده است .
سرانه فضای سبز شهری یاسوج چهار متر مربع افزایش یافت
مدیر عامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری یاسوج گفت: به سرانه فضای سبز شهری این شهر گردشگری در چهار سال اخیر چهار متر مربع افزوده شده است.
دکتر فرشاد صادقی روز یکشنبه در جمع مدیران شهری یاسوج افزود: میزان سرانه فضای سبز شهری از هشت و نیم متر مربع در سال ۱۳۹۲ به 12و نیم متر مربع در سال جاری افزایش یافته است.
وی دلیل این افزایش را احداث بوستان های شهری، توسعه فضای سبز در محله ها و باز پیرایی بوستان ها برشمرد.
مدیر عامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری یاسوج گفت: طی این مدت 40 هکتار به فضای سبز شهری یاسوج افزوده شده است.
وی اظهار داشت: این در حالیست که این میزان فضای سبز افزوده شده به شهر معادل ۵۰ سال گذشته بوده است.
صادقی ادامه داد: هم اینک گستره فضای سبز شهری یاسوج ۱۴۰ هکتار است که زمینه نشاط و شادابی شهروندان را فراهم آورده است.
مدیر عامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری یاسوج گفت: با ادامه روند فعلی سرانه فضای سبز شهری یاسوج مطلوب بوده و به میانگین کشوری نزدیک شده است.
وی افزود: با اجرای طرح پوششی کاشت نهال به جای چمن از سرانه استاندار کشوری هم عبور خواهیم کرد. درشهر یاسوج 120 هزار نفر ساکن هستند.
شهروندان یاسوجی با پرداخت عوارض در توسعه شهر مشارکت کنند
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی شهرداری یاسوج از شهروندان خواست با پرداخت به موقع عوارض قانونی در توسعه زیرساخت‌های این شهر گردشگری مشارکت داشته باشند.
سید هیبت اله عبدی زاده روز یکشنبه در بازدید از پروژه های در حال اجرای شهرداری یاسوج افزود: همکاری شهروندان در پرداخت به موقع عوارض های قانونی تعیین شده می‌توانند به شهرداری در اجرای پروژه های زیرساختی شهری کمک کنند تا شاهد شهری آبادتر باشیم.
وی اظهار داشت: شهرداری ها در مقام سازمان های محلی و منتخب شهروندان مکلف و موظفند بودجه اداره شهر و انجام کارهای خدماتی را از محل درآمدهای عمومی و محلی تامین کنند.
عبدی زاده بیان کرد: با توجه به حجم سنگین هزینه های مربوط به انجام وظایف قانونی شهرداری ها در اجرای پروژه های عمرانی و خدماتی و قطع کمک های دولتی به شهرداری ها، مشارکت شهروندان می تواند نقش مهم و تعیین کننده ای داشته باشد.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی شهرداری یاسوج گفت: به رغم تلاش های فراوان از سوی برنامه ریزان و سیاستگذاران در مدیریت شهری تمایل واقعی در پرداخت این عوارض و وجوه قانونی از سوی شهروندان نادیده گرفته می شود و در مواردی هم این وجوه پرداخت می گردد عمدتاً از سر اجبار به خصوص در هنگام دریافت وام و نقل و انتقال ملک است.
وی اظهار داشت: بررسی ها نشان می دهد که متاسفانه اکثر افرادی که عوارض خود را پرداخت نکرده اند از اقشار برخوردار جامعه هستند.
وی افزود: عدم پرداخت عوارض شهرداری اخلاقا درست نمی باشد و موجبات اشکال و ایراد در خدمات رسانی به موقع شهرداری می گردد.
عبدی زاده تصریح کرد: وظیفه شهروندی، اخلاقی، اجتماعی و قانونی حکم می کند که این حداقل وجوه را به موقع پرداخت نمایند تا مدیون بقیه شهروندان که حقوق قانونی خود را را به موقع پرداخت می نمایند نگردند.
معاون توسعه و منابع انسانی شهرداری یاسوج گفت: دستگاه های دولتی و خصوصی، شرکت ها و اشخاص حقوقی نیز در زمره افرادی قرار دارند که عوارض های شهرداری را به موقع پرداخت نمی‌کنند.
 
از افزایش 4 متر مربعی فضای سبز و لزوم پرداخت عوارض شهروندان تا اعلام اولویت های کاری حوزه ی شهر یاسوج + تصاویر 

وی ادامه داد: انتظار اینست که به منظور مشارکت عمومی در اداره شهر و انجام وظیفه قانونی و اخلاقی عوارض نوسازی را مشابه سایر خدمات به موقع پرداخت نمایند تا در ارایه خدمات جاری و روزمره به شهروندان مشکلی ایجاد نگردد.
وی افزود: شهرداری سه وظیفه اداری، خدمات شهری و عمران را بر عهده دارد که به منظور انجام این وظایف رقم مذکور هزینه می‌شود.
وی با اشاره به اینکه از دهه ۶۰ به بعد شهرداری ها به عنوان نهادی خودگران تلقی گردیدند تصریح کرد: کمک های دولتی جز در موارد خاص برای برخی پروژه های شهری به تدریج حذف شده و به این ترتیب شهرداری برای خود گردانی و تامین هزینه‌های شهری به دنبال راهکار هایی چون عوارض و بهای خدمات رفته است.
عبدی زاده گفت: هزینه نگهداری و حفظ و مراقبت از پروژه های انجام شده نیز بر عهده شهرداری است و هزینه‌های جاری و اداری نیز سال به سال افزایش می‌یابد و از سوی دیگر نیز هر سال جمعیت زیادی به شهر مهاجرت می کنند که هزینه مضاعفی را به دوش شهرداری می گذارد.
وی افزود: همه این موارد در حالی است که نرخ اجناس و خدمات ثابت نیست و هر سال این هزینه ها افزایش می‌یابد و تلاش می شود درآمدهای شهرداری به منظور خدمات رسانی مطلوب حداقل پوشش هزینه ای جاری نگهداری شهر را بدهد.
وی با اشاره به ماده ۱۴۷ قانون پنجم توسعه در خصوص لزوم درآمد زایی شهرداری و اخذ بهای خدمات شهری از شهروندان گفت: سیاست هایی به منظور تحقق این قانون دنبال می شود که به عنوان درآمدهای پایدار در توسعه شاخه اصلی عوارض نوسازی شهری، عوارض صنفی و عوارض خودرویی مدنظر است .

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار