پختن یا کباب کردن قارچ های وحشی موجود در طبیعت، سمی بودن آنها را از بین نمی برد و برای تشخیص آن به هیچ وجه نباید آن را در دهان امتحان کرد.
کد خبر: ۶۰۶۹۶۱
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۷ 17 May 2018
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، گفت: با توجه به اتمام فصل قارچ های کوهی و رویش قارچ های سمی در این ایام، بنابراین در نحوه خرید قارچ های خوراکی دقت نموده و توصیه می شود تحت هیچ شراطی از دلالان و دست فروشان بین راهی و جاهای غیر مجاز قارج کوهی وحشی در این ایام از فصل بهار خریداری نکنید.

به گزارش تابناک کهگیلویه و بویراحمد به نقل از روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، ابراهیم نعیمی افزود: با توجه به اینکه از روی ظاهر، طعم و مزه کردن نمی توان پی برد که قارچه کوهی است بلکه تشخیص آن تنها از طریق آزمایشات مختلف صورت می گیرد.
 
شیوع مسمومیت با قارچ سمی در کهگیلویه و بویراحمد

وی با اشاره به راه های پیشگیری از مسمومیت با قارچ کوهی عنوان کرد: پختن یا کباب کردن قارچ های وحشی موجود در طبیعت، سمی بودن آنها را از بین نمی برد و برای تشخیص آن به هیچ وجه نباید آن را در دهان امتحان کرد.

وی ادامه داد: به قارچ های وحشی نا آشنا به هیچ وجه دست نزنید و خطر مسمومیت از راه پوست را جدی گرفته و اگر به قارچ نا آشتا دست زدید، چشم و دهان خود را تحت هیچ شرایطی لمس نکنید.

نعیمی با توصیه به هموطنان درخواست کرد:  در صورت مشاهده هرگونه مسمومیت با قارچ باید از خود درمانی پرهیز کرد و فرد مسموم شده را در سریعترین زمان ممکن به بیمارستان انتقال و جلوی تخلیه معده فرد مسموم شده با قارچ وحشی کوهی را نگیرید.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در پایان خاطر نشان کرد: فقط از قارچ های تولید شده در کارخانجات که مورد تایید و به صورت بسته بندی دارای تاریخ مصرف هستند استفاده نمایید.

به گزارش وب دا؛ با توجه به گزارش های رسیده مبنی بر مشکوک بودن مسمومیت با قارچ، معاونت بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی استان ضمن ارائه راهکارهای لازم و تشکیل جلسه فوری با مدیران این معاونت، افرادی در نقش تعیین کننده در جهت اطلاع رسانی عموم مردم و جلوگیری از طغیان مسمومیت با قارچ وحشی کوهی انتخاب شدند.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار