فرماندار گچساران از نبود دیوار حائل در محل دفن پسماندهای شهری دوگنبدان در منطقه چم شیرانتقاد کرد.
کد خبر: ۶۱۴۵۶۸
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۷ 02 June 2018
به گزارش تابناک کهگیلویه و بویراحمد ، ظهر امروز نشست کارگروه مدیریت پسماند شهرستان گچساران با حضور فرماندار و برخی از  مسوولان در سالن اجتماعات فرمانداری گچساران برگزار شد.

 در این نشست  عبدالرحیم رحیمی  اظهار کرد: تعیین مکان برای دفن پسماندهای شهری، روستایی، پسماندهای عفونی که در مطب‌ها و مراکز پزشکی با مراجعه بیمار  در این مکان‌ها تولید می‌شود یکی از مسائلی است که مورد نقد کارشناسان  بوده است.

 وی با اشاره به پسماندهای عفونی که هم اکنون جمع‌آوری آنها توسط شهرداری دوگنبدان صورت می‌گیرد، گفت: پزشکان به صورت غیر تفکیک  پسماند تولید شده را  دفن می‌کنند که این امر موجب به وجود آمدن بیماری‌های دیگر می‌شود.

 فرماندار گچساران در ادامه با  انتقاد به نبود دیوار حائل در  مکانی که پسماندها ی شهر دوگنبدان در آن جا جمع آوری می‌شوند، عنوان کرد:  مکانی در نزدیکی سد و نیروگاه سدچم‌شیر برای جمع‌آوری پسماندهای این شهر در نظر گرفته شده که متاسفانه  این مکان باید دارای یک دیوار حائل باشد که از ورود سگ‌های ولگرد و انتشار زباله و انتقال بیماری جلوگیری کنند که متاسفانه در آن منطقه دیواری احداث نشده است و این امر موجب شده که سگ‌های زیادی در این منطقه جمع شود.

رحیمی در ادامه با اشاره به مشکلات دیگر جمع آوری و دفن پسماندهای روستاهای گچساران  اشاره و خاطرنشان کرد: هم اکنون مشکل اساسی چهار روستای دیل، آرو نازمکان و اسپر نبود ماشین جمع‌آوری زباله است.

 فرماندار گچساران ابراز کرد: مشکل اساسی این روستاها نبود مکانی برای جمع آوری زباله‌ها است که این امر موجب شده مشکلاتی به وجود بیاید.

وی خاطرنشان کرد: برخی از روستاییان برای دفع پسماندهای تولید شده خود آنها را در مکانی سوزانده و یا به دره آبی ریخته که موجب می‌شود این پسماندها  روانه سدچم‌ شیر شود و آب این سد را آلوده کند.

  در ادامه این نشست بخشدار مرکزی گچساران  افزود: متاسفانه مشکلاتی در زمینه دفن زباله‌ها در سطح روستاهای این شهرستان وجود دارد.

 فرج‌الله استلاحی اذعان کرد: در هفته آینده جلساتی با  دهیاران  برای مکانی جهت جمع‌آوری پسماندهای روستایی در چهار روستای دیل، آرو ، نازمکان و اسپیر برگزار خواهد شد.

 وی در ادامه با بیان اینکه در نزدیکی روستای بی‌بی جان آباد و آب‌شیرین  تاسیسات نفتی سقلاتون وجود دارد، تصریح کرد: با هماهنگی  شرکت نفت پسماندهای این روستاها و این تاسیسات در یک مکان  دفن می‌شود.

 استلاحی  در ادامه با اشاره به روستای رودبال گچساران که دارای جمعیتی 15  خانواری است، بیان کرد:  متاسفانه اهالی روستای رودبال  پسماندهای خود را در مکانی سوزانده و یا به دره آبی می‌ریزند که این امر موجب آلودگی زیست محیطی می‌شود.

 بخشدار مرکزی گچساران  با انتقاد از شبکه بهداشت و درمان گچساران گفت:  وظیفه شبکه بهداشت و درمان است که در این زمینه ورود کرده و گزارشاتی را ارائه دهند.

 در ادامه این نشست سامان مرادی کارشناس محیط و بهداشت شبکه بهداشت و درمان گچساران اظهار کرد: وظیفه شوراها و دهیاران است که مسائل بهداشتی را بخشداری و شبکه بهداشت ارجاع دهند.

  استلاحی  اذعان کرد: متاسفانه از روستای رودبال تا روستاهای که دارای جمعیت زیادی  هستند،  خودرو جمع‌آوری زباله در این روستاها وجود ندارد و تنها برخی از روستاهای گچساران دارای خودرو حمل زباله هستند.

  در ادامه این نشست فرماندار گچساران برای حل این معضل در روستاهای گچساران  خواستار برگزاری نشست با دهیاران این روستاها شد.

 به گزارش فارس، شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران سالانه  100 تن پسماند شیمایی تولید می‌کند./ فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار