به گزارش تابناک کهگیلویه و بویراحمد به نقل از خبرگزاری فارس، مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد در جمع خبرنگاران گفت: طرح نظارتهای بهداشتی بر مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی در ماه مبارک رمضان تشدید میشود.
عبدالله بهمنش افزود: طرح تشدید نظارتهای بهداشتی هر ساله از ابتدای ماه مبارک رمضان آغاز و تا پایان آن ادامه دارد.
وی اظهار داشت: به همین منظور اکیپهای ثابت و سیار در دو شیفت صبح و عصر به مراکز عرضه در سطح استان مراجعه و نسبت به بازرسی از مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی اقدام میکنند.
بهمنش ادامه داد: در این طرح ادارات دامپزشکی شهرستان به عنوان عوامل اجرایی، اکیپهای نظارتی – بازرسی را تجهیز و در دو شیفت کاری تمام مراکز عرضه و تولید فرآوردههای خام دامی را با تعداد 35 نفر از پرسنل بخش نظارت بر بهداشت عمومی بازرسی میکنند.
مدیرکل دامپزشکی استان ضمن قدردانی از همکاری سایر ادارات ذیربط در گشتهای مشترک جهت حفظ سلامت کالاهای مصرفی خانوار در این ایام از شهروندان تقاضا کرد در صورت مشاهده هرگونه موارد عرضه غیر بهداشتی فرآورده های خام دامی (گوشت قرمز،مرغ ، ماهی، میگو ، گوشت چرخ شده و ... ) مراتب را از طریق سامانه پاسخگویی شبانه روزی 1512 اعلام کنید.