کد خبر: ۷۵۷۲۸۲
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۳۹۸ - ۰۷:۱۲ 26 June 2019

دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۳۴ میلیارد ریال تسهیلات از سال گذشته تاکنون برای اشتغال بهبود یافتگان این استان از دام اعتیاد پرداخت شد.
به گزارش تابناک کهگیلویه و بویراحمد به نقل از ایرنا ، سید ناصر رضایی روز سه شنبه در کارگاه آسیب‌های اجتماعی، کنترل و پیشگیری مواد مخدر در جمع بانوان شاغل در گچساران افزود: این میزان تسهیلات به ۱۹۲ معتاد بهبود یافته این استان از دام اعتیاد پرداخت شد.
وی بیان کرد: تلاش در حوزه‌های فرهنگی و پیشگیری به مراتب با اهمیت تر از سایر حوزه هاست.
رضایی اظهار داشت: ماهانه ۶۰۰ نفر برای ترک اعتیاد به کمپ‌های نیمه اقامتی کهگیلویه و بویراحمد مراجعه می‌کنند.
وی بیان کرد: ۲۲ مرکز ترک اعتیاد در این استان وجود دارد.
رضایی طول مدت درمان معتادان مراجعه کننده به کمپ‌ها را ۲۸ روز اعلام کرد و گفت: بیش از هفت هزار نفر سال گذشته به مراکز ترک اعتیاد نیمه اقامتی این استان مراجعه کردند.
وی متوسط سن افراد مراجعه کننده به مراکز درمانی ترک اعتیاد زیر پوشش بهزیستی استان را ۱۸ تا ۶۵ سال اعلام کرد و افزود: حمایت از خانواده معتادان در زمان ترک اعتیاد، برگزاری کلاس‌های فنی و حرفه‌ای و ارائه خدمات و آموزش از اقدامات مهم ستاد مبارزه با مواد مخدر در زمینه پیشگیری و حمایت از خانواده معتادان این استان است.
رضایی گفت: پیچیدگی‌ها، دردسترس بودن و تغییر نوع مواد مخدر موجب شده کنترل فرزندان (دختر یا پسر) توسط والدین بسیار سخت در بیشتر مواقع از کنترل خارج شود.
 
تسهیلات 34 میلیاردی برای اشتغال بهبود یافتگان اعتیاد
 
فرماندار گچساران در این کارگاه آموزشی به اجرای طرح پاکسازی مناطق آلوده به مواد مخدردر گچساران اشاره کرد و گفت: پیشگیری و درمان در زمینه مواد مخدر در جامعه باید مردمی شود.
علی خوان پایه گفت: مسئولان در راستای کاهش گرایش به اعتیاد تاکنون اقدامات مؤثری انجام داده‌اند.
وی اظهار داشت: اشتغال بهبود یافتگان تأثیر بسزایی در کاهش احتمال بازگشت آنان به اعتیاد خواهد داشت.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: زنان و جوانان خطر پذیر ترین قشر در معرض معضل اعتیاد هستند.
آذر صفایی نیا با بیان اینکه اعتیاد زنان نقش تأثیرگذاری در خانواده دارد افزود: اعتیاد بانوان علاوه بر اثرات مخربی که بر روی جسم و روح و روان فرد دارد، بدلیل نقش تأثیرگذار زن در خانواده، خطرناک‌تر از مردان بوده و بنیان خانواده را دچار آسیب می‌کند.
وی اظهار داشت: زنان و جوانان هم اینک خطرپذیرترین قشر در معرض معضل اعتیاد هستند.
صفایی نیا تصریح کرد: باید برنامه ریزی‌های مناسب برای پیشگیری از این آسیب اجتماعی در بین زنان استان اندیشیده شود.
۷۹ مرکز درمانی و ۲۲ مرکز اقامتی در راستای ترک اعتیاد در کهگیلویه و بویراحمد فعال است.
کهگیلویه و بویراحمد در سال‌های اخیر به یکی از مسیرهای حمل و توزیع مواد مخدر از جنوب و شرق به مناطق مرکزی و غرب کشور تبدیل شده است.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار