کد خبر: ۷۶۲۹۱۸
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۹ 15 July 2019
مرغ های کشتار روز کشتارگاه های صنعتی استان کهگیلویه وبویراحمد رتبه بندی می شوند.

به گزارش تابناک کهگیلویه و بویراحمد به نقل ازخبرگزاری صدا وسیما ، مدیرکل اداره دامپزشکی این استان گفت: از ابتدای مهرماه سال جاری با اجرای طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی تمام مرغ‌های عرضه شده در بازار در سه سطح رتبه‌بندی خواهند شد.
عبداله بهمنش با اشاره به اشتغالزایی صنعت مرغ و لزوم توجه جدی به سلامت مصرف کنندگان فراورده های دام و طیور، افزود: سند ملی ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ از سوی سازمان دامپزشکی کشور تدوین و به استانها ابلاغ شده است.
وی ادامه داد: بر این اساس مرغ‌های عرضه شده در کشتارگاه‌های استان از ابتدای مهر ماه با سه درجه A+، A وB به بازار عرضه خواهد شد.
بهمنش اضافه کرد: در طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی مرغ، کشتارگاه‌ها مجهز به تجهیزاتی می‌شوند تا بدون دخالت دست، ضایعات مرغ جدا و بسته‌بندی شود که این امر باعث افزایش ماندگاری و ارتقاء بهداشتی محصول خواهد شد.
در کهگیلویه وبویراحمد 3 واحد کشتارگاه صنعتی طیور مجموعاً با ظرفیت 10 هزار قطعه در ساعت در دو شهر یاسوج و دوگنبدان فعالیت می کند.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار