کد خبر: ۸۳۳۵۳۹
تاریخ انتشار: ۰۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۰ 24 March 2020
معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: عملکرد سیستم ایمنی بدن نقشی مهمی در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی از جمله بیماری ویروس کرونا دارد، که عامل ابتلا یا پیشگیری از ابتلا به این ویروس بیماری های زمینه ای مثل دیابت و بیماریهای ریوی، می تواند سوء تغذیه و نداشتن تغذیه صحیح باشد.
به گزارش تابناک کهگیلویه و بویراحمد ، مهندس محمد رضا قلعه گلاب با بیان اینکه کمبود دریافت غذایی ویتامین هایی مثل ویتامین C و A با تضعیف سیستم ایمنی بدن احتمال ابتلا به بیماریها را افزایش می دهد، افزود: با مصرف روزانه منابع غذایی ویتامین C مثل مصرف سبزی و سالاد همراه با غذا، میوه های حاوی ویتامین C مثل پرتقال، نارنگی، لیموترش و لیموشیرین، کیوی و سبزیهای دارای ویتامین C مثل انواع کلم، گل کلم، شلغم، فلفل سبز و فلفل دلمه ایی از منابع غذایی خوب ویتامین C هستند.
وی اظهارکرد: به عنوان مثال مصرف روزانه یک عدد پرتقال یا ۲ عدد نارنگی ویتامین C مورد نیاز روزانه بدن را تأمین می کند، هویج،  کدوحلوایی، سبزی های سبز تیره مثل اسفناج ، برگ چغندر و برگ های تیره رنگ کاهو هم از منابع خوب ویتامین A هستند.
معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج توصیه کرد: بطورکلی به منظور پیشگیری از ابتلا به بیماری و تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف روزانه ۳ واحد از گروه سبزی‌ها(بجز سبزی‌های نشاسته ایی) و حداقل ۲ واحد میوه توصیه شود.
قلعه گلاب تصریح کرد: کودکان زیر ۵سال، مادران باردار و سالمندان و بیمارانی که داروهای کورتنی مصرف می کنند بیشتر در معرض خطر ابتلا هستند و لازم است برای پیشگیری نکات زیر را رعایت نمایند. هر روز سبزی یا سالاد همراه با آب لیموترش یا آب نارنج تازه استفاده کنند، و از هویج و کدوحلوایی در غذاهای روزانه استفاده شود.
وی با اشاره به اینکه، مصرف پیاز خام به دلیل داشتن ویتامین C همراه با غذا توصیه می شود  ادامه داد:  حتی المقدور از مصرف سوسیس و کالباس و سایر فست فودها و غذاهای چرب و سنگین اجتناب شود. استفاده از منابع پروتئین در غذای روزانه مثل حبوبات یا تخم مرغ حائز اهمیت است.
معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با بیان اینکه کمبود ریز مغذی هایی مثل آهن و روی هم سیستم ایمنی بدن را تضعیف می کند، خاطرنشان کرد: از منابع غذایی این ۲ ریز مغذی مثل حبوبات بعنوان جایگزین مناسب گوشت، شیر و لبنیات و سبزی های برگ سبز و انواع خشکبار بیشتر استفاده شود. خوردن غذاهایی که خوب پخته نشده (مثل تخم مرغ عسلی و نیمرو ، کباب‌هایی که مغز پخت نشده اند) خودداری شود.
قلعه گلاب یادآور شد: از خوردن غذا و مایعات در مکان هایی که از نظر بهداشتی مورد اطمینان نیستند خوداری شود.در صورتی که علائم سرماخوردگی دارید، از غذاهای آبکی مثل سوپ و آش همراه با آب لیموی تازه و مایعات گرم استفاده کنید.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، وی بیان کرد: به یاد داشته باشید، رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه، و حصول اطمینان از دریافت کافی ریز مغذی ها و پروتئین از برنامه غذایی روزانه نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به بیماری ها از جمله ویروس کرونا دارد.
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
میرزا داور
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۵
قلعه گلاب نگفتن از کجا سبزی مطمئن گیر بیاریم، از کجا کلم برکلی سالم گیر بیاریم، مگه میشه به کلم و سبزی الکل زد یا با صابون شست اونم کلم برکلی، مواد گندزدایی سبزی گیر نمیاد اگه هم گیر بیاد آیا تمیز کننده هست یا نه چون الکل توش نیست اونم 70 درصد
#پیشنهاد#
استاندار به کوروش یا رفاه یا.... بخواد یه خاور سردخانه دار و یه خاور معمولی را سوپر صیار کنن، با پرسنل سالم با لباس مخصوص و اسکورت نیروی انتظامی (که نظم و نوبت باشه) محله ها را هم تقسیم بندی کنن و از طریق شبکه دنا نوبت هر محله را اعلان کنند وسایل مورد نیاز مردم از اولیه تا تنقلات و میوه را به مردم بفروشن.
در ضمن تب سنج و و دستکش هم به خریداران بدن که خرید سالم داشته باشن
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
آخرین اخبار