مدیر جهاد کشاورزی گچساران گفت: ٢هزار تن گوشت مرغ سال گذشته در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد.
کد خبر: ۹۵۷۲۰۳
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۵ 19 April 2021
به گزارش تابناک کهگیلویه و بویراحمد ، لیلا عطازاده روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این میزان گوشت سفید از ۱۹ واحد مرغداری با ظرفیت ٣٩٠هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره پرورش تولید شده است.
وی بیان کرد:  سال گذشته واحدهای تولیدی فعال یک میلیون  و ١٨٧ هزارو ٩٢٢ قطعه جوجه را پرورش دادند.
عطازاده  ابراز کرد: ٢٩ واحد تولیدی مرغ با ظرفیت ۵٨٠ هزار قطعه جوجه ریزی در شهرستان گچساران وجود دارد.
مدیر جهاد کشاورزی گچساران اظهار داشت: ١٠ واحد مرغداری شهرستان گچساران بنا به دلایل مختلف از جمله نبود نقدینگی و بدهکاری به بانک ها غیرفعال هستند.
عطازاده اظهار داشت: در این مدت بیش از ۴۰۰ تن مرغ تنظیم بازار در کشتارگاه گچساران کشتار و روانه بازار شهرستان  گچساران و شهرستان های گرمسیری استان شده است. 
وی بیان کرد: مرغداری‌ها موظف‌اند براساس میزان استفاده از نهاده‌های دولتی مرغ تولیدی را به قیمت مصوب به کشتارگاه‌ شهرستان عرضه  کنند.
وی ابراز کرد: قیمت مرغ کشتار روز برای مصرف کنندگان ۲۴۹ هزار ریال است. 
عطازاده ابراز کرد: کمبودی در تامین مرغ گرم در این شهرستان وجود ندارد و تلاش خواهد شد این محصول که جایگاهی در سبد کالای مردم دارد را از استان های همجوار تامین کنیم.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار