مدیرکل بهزیستی کرمانشاه خبر داد؛

واگذاری ۲۷ واحد مسکونی از ابتدای سال جاری تاکنون به مددجویان در کرمانشاه

گروه استان ها-مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه از واگذاری ۲۷ واحد مسکونی از ابتدای سال جاری تاکنون به مددجویان در کرمانشاه خبر داد.
کد خبر: ۱۱۸۶۶۰۹
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۰ 13 October 2024

واگذاری ۲۷ واحد مسکونی از ابتدای سال جاری تاکنون به مددجویان در کرمانشاه

بهزاد شهبازی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تابناک از کرمانشاه، اظهار کرد: در ۶ماهه نخست سال ۲۷ واحد مسکونی به مددجویان تحت پوشش واگذار شده است که از این تعداد ۱۸ نفر مرد و ۹ نفر زن هستند.
 
وی افزود: از ۲۷ واحد واگذارشده، ۱۳ واحد خودمالک خانوارهای عادی تحت پوشش، هفت واحد مخصوص ۲ معلول به بالا و پنج واحد تعاونی مسکن و ۲واحد در قالب مسکن محرومین هستند.
 
مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه تصریح کرد: این واگذاری ها در قالب خرید، احداث و کمک مالی خواهد بود، اگر مددجویان مالک باشند بعد از بررسی توسط کارشناس مربوط کمک بلاعوض از طرف بهزیستی پرداخت می‌شود.
 
مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه در پایان گفت: از ۲۷ واحد واگذاری شده به مددجویان بیشتر تعداد را شهرستان های دالاهو، کرمانشاه و اسلام‌آباد غرب و کمترین تعداد را شهرستان های کنگاور و پاوه به خود اختصاص داده اند.
 
انتهای پیام/
منبع: تابناک
آخرین اخبار