در گفت‌و‌گو با تابناک

گرمایش زمین می‌تواند به افزایش خطا در پیش بینی هواشناسی منجر شود + فیلم

گروه استان‌ها - مدیر کل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد گفت: گرمایش زمین می‌تواند یکی از عوامل مهم در افزایش خطای پیش بینی هواشناسی باشد.
کد خبر: ۱۱۹۱۶۴۵
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۰ 10 December 2024

علی کرمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تابناک در کهگیلویه و بویراحمد، با اشاره داده‌هایی که منجر به پیش بینی‌های هواشناسی می‌شود، افزود: اطلاعیه‌های هواشناسی در خصوص پیش بینی‌ها به دو صورت کوتاه مدت و بلند مدت بر اساس داده‌های خاصی صورت می‌گیرد.
کرمی گفت: میزان تحقق پیش بینی‌های بلند مدت معمولا بین ۵۰ تا ۶۰ درصد است، اما در خصوص پیش بینی‌های کوتاه مدت میزان و درصد تحقق بسیار بالا است.

گرمایش زمین و پیش بینی هواشناسی
مدیر کل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد در ادامه به موضوع عدم تحقق برخی پیش بینی‌ها و یا اختلاف شدید وقوع پدیده هواشناسی با آنچه که پیش بینی شده و پرداخت و اظهار داشت: به نظر می‌رسد گرمایش جهانی و تغییرات اقلیمی صحت پیش بینی‌ها را با خطای بیشتری مواجه کرده است.

نقش انسان ساخت‌ها در تغییرات جوی
کرمی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع نقش عوامل انسان ساخت و سوخت در تغییرات اقلیمی هم اشاره کرد و اظهار داشت: تصمیم گیرندگان باید نقش اینگونه عوامل در تغییرات اقلیمی را در نظر بگیرند و برای تغییرات حدی که صورت می‌گیرد آماده باشیم.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار