دارا رامشگر در حاشیه نشست خبری با رسانهها که به مناسبت هفته معلم برگزار شد، در گفتوگو با خبرنگار تابناک در کهگیلویه و بویراحمد، آخرین وضعیت اقدامات صورت گرفته این شهرستان در خصوص طرح «عدالت در فضای آموزشی» رئیس جمهور را تشریح کرد.
زمان پایان مدارس سنگی در دنا
رامشگر گفت: در راستای تحقق طرح رئیس جمهور و تاکیدات استاندار مبنی بر ویکی برو اجرای این طرح، مسئولین شهرستان دنا از جمله فرماندار این شهرستان به صورت جدی پای کار همکاری با آموزش و پرورش هستند و امیدوار هستیم طبق برنامه زمانبندی این طرح به نتیجه مطلوب برسد.
وی ادامه داد: ۲۲ مدرسه شهرستان دنا دارای شرایط اجرای طرح رئیس جمهور بوده که شامل مدارس سنگی و کانکسی بالای ده نفر دانش آموز هستند که تعدادی از این مدارس هم اکنون جانمایی و در حال اجرا هستند و دیگر مدارس هم تا پایان خرداد تعیین تکلیف میشوند.
رامشگر افزود: با مشارکت خوب مردمی و مسئولین شهرستانی و استانی، پایان سال ۱۴۰۴ به عنوان پایان مدارس سنگی و کانکسی شهرستان دنا تعیین شده است.
دنا پایلوت اقدامات مقابله با آسیبهای اجتماعی
مدیر آموزش و پرورش شهرستان دنا در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع آسیبهای اجتماعی اشاره کرد و گفت: دنا به عنوان پایلوت مقابله با آسیبهای اجتماعی در استان انتخاب شده است که در این زمینه اقداماتی از جمله پایش و غربالگری صورت گرفته است.
رامشگر ادامه داد: با توجه به اینکه برخی مصادیق آسیبهای اجتماعی در دنا وجود داشته، آموزش و پرورش با همکاری برخی دستگاههای مرتبط شهرستان و با مدیریت فرماندار به عنوان رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان، اقدام به مداخله کرده و پس از شناسایی دانش آموزان در معرض خطر، خوشبختانه موفقیتهای خوبی را شاهد بودهایم.
وی افزود: در بحث پایش و رصد و طی مداخلاتی که صورت گرفت، ۶ دانش آموز در معرض خطر اقدام به خودکشی شناسایی و با اقدامات انجام شده مشکل این افراد حل شد.
رامشگر گفت: هر چند برخی از دستگاهها خوب همکاری میکنند، اما با توجه به پایلوت بودن این شهرستان در خصوص مقابله با آسیبهای اجتماعی نیازمند همکاریهای استانی هستیم. به عنوان مثال تعداد حدود ۱۳ مدیر کل دستگاههای مرتبط استان را برای نشستی در دنا دعوت کردیم، اما تعدادی در این جلسه حاضر نشدند در حالی که این موضوع به جان فرزندان و نجات نفس انسانها مرتبط است و انتظار مسئولیت پذیری ما از این مدیران بسیار بیشتر بود.
وی افزود: با جدیتی که در همکاری و اقدامات دستگاههای همکار با آموزش و پرورش شاهد هستیم، امیدواریم موضوع آسیبهای اجتماعی در شهرستان دنا به نتایج بسیار موفقیت آمیزی منجر شود.
منتظر افزایش میانگین نمرات دنا باشید
یکی از مشکلات مهم در آموزش و پرورش، افت محسوس میانگین نمرات پایه دوازدهم در استان است که در شهرستان دنا هم این افت نمره کاملا محسوس است.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان دنا با اعلام عدم رضایت وی و همکارانش از این وضعیت، اعلام کرد که برنامههای کوتاه مدت و بلند مدت برای ارتقای سطح نمرات در حال اجراست.
رامشگر گفت: در کوتاه مدت و برای امتحانات امسال افزایش حداقل یک نمرهای در میانگین نمرات دانش آموزان پایه دوازدهم را برنامه ریزی و پی بینی کردهایم که امیدواریم این هدف محقق شود.
وی ادامه داد: در راستای همین سیاست و همچنین لزوم تحقق اهداف آموزشی، برنامه ریزیهای مدونی صورت گرفته و بسیار امیدوار هستیم که شاهد حضور دانشجویانی از این شهرستان در دانشگاههای مهم کشور باشیم.
آماده پذیرایی از گردشگران هستیم
شهرستان دنا و شهر سی سخت به عنوان مرکز این شهرستان یکی از گردشگرپذیر مناطق جنوب کشور است که همواره شاهد حضور گردشگرانی از مناطق مختلف ایران و جهان است که در این زمینه وجود زیرساختها از جمله دغدغههای مردم و مسئولین بوده و هست.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان دنا در خصوص زیرساختهای پذیرش گردشگران خصوصا فرهنگیان هم توضیح داد که مدارس این شهرستان پس از پایان امتحانات آماده استقبال از گردشگران خصوصا فرهنگیان سراسر کشور است.
رامشگر ادامه داد: در راستای بهبود زیرساختهای میزبانی از گردشگران باشگاه فرهنگیان شهرستان به بهترین نحو ممکن آماده سازی و تجهیز شده است که میتوان پذیرای فرهنگیان و گردشگران باشد.
/س