نماینده مجلس در شورای اداری مطرح کرد:

مردم چهار شهرستان کهگیلویه منتظر تصمیم کاربردی و تحول ساز دولت هستند

گروه استان‌ها - نماینده مردم کهگیلویه، بهمئی چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی به وضعیت محرومیت این مناطق اشاره کرد و خواستار اقدامات تحول ساز دولت در این استان شد.
کد خبر: ۱۲۰۷۶۷۳
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۵ 01 October 2025

مردم چهار شهرستان کهگیلویه منتظر تصمیم کاربردی و تحول ساز دولت هستند

به گزارش خبرنگار تابناک از استان کهگیلویه و بویراحمد، «سیدمحمد موحد» نماینده مردم شهرستان‌های کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده، در نشست شورای اداری که با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، برگزار شد، به وضعیت محرومیت چهار شهرستان حوزه انتخابیه اشاره کرد و گفت: با قاطعیت اعلام می‌کنم در این چهار شهرستان هر چیزی از توسعه و زیر ساخت وجود دارد متعلق به نظام اسلامی و پس از انقلاب است بنابراین هیچ قصدی برای زیر سوال بردن خدمات نظام ندارم.

وی ادامه داد: در دوره‌ای درخواست مردم ما آب و برق و گاز بود، اما امروز بحران حوزه انتخابیه من و کشور اشتغال است.

نماینده مردم کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی افزود: توزیع اعتبارات در مناطق مختلف کشور باید عادلانه باشد. ما شاهدیم که در برخی مناطق همسایه ما بیشترین اعتبارات در حوزه‌های نفت و گاز هزینه می‌شود، اما متاسفانه در همین مناطق، اجازه استخدام هم استانی‌های ما داده نمی‌شود.

موحد با اشاره به محرومیت شهرستان بهمئی، گفت: بهمئی نزدیک به ۸۰ حلقه چاه نفت دارد، خط بزرگ انتقال گاز کشور هم در این استان می‌گذرد و خطراتی هم دارد که در یک مرد منجر به تلفات مردمی شد، اما اکنون خوراک معدود پتروشیمی‌های استان برای توسعه و پیشرفت، تامین نمی‌شود.

وی خطاب به وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و میراث فرهنگی تاکید کرد: خروجی سفر شما باید مشخص باشد. باید اعلام شود چرا باید برای پتروشیمی چرام مشکل داشته باشیم؟ که سرمایه گذار می‌گوید برای ما ۸ ماه خوراک نمی‌صرفد و‌نمی توانم پروژه را اجرا کنم!

این نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: هم در دلسوزی رئیس جمهور شکی نیست و هم وضعیت محرومیت در استان ما معلوم است، حالا انتظار ما این است که مشکلات حل شود.

موحد خطاب به صالحی امیری، گفت: هنوز مشکل انتقال آب به بهمئی که در دوره قبلی وزارت شما دستور آن داده شد، حل نشده است.

وی ادامه داد: ما ده درصد آب کشور را داریم، اما به چه دلیل حق برداشت آب از این رودخانه‌ها را نداریم؟

نماینده مردم شهرستان‌های کهگیلویه گفت: شهرستان‌های چهار گانه دارای آثار گرانبهایی در حوزه گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی است، اما متاسفانه این ظرفیت تا تاکنون به فعلیت و نتیجه نرسیده است.

موحد در پایان تاکید کرد: مردم ما منتظر یک تصمیم کاربردی و عملیاتی وزیر گردشگری هستند تا تغییر اساسی در چهار شهر کهگیلویه را از نزدیک ببینند.

انتهای پیام/

اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
پرویز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۰
موحد ........... بانی اصلی نابودی کهگلویه شده و اصلا هم سیر نمیشه ک دست از سرکهگلویه برداره
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار