«فریب دنیا» و «جنگ روانی دشمن»؛ دو هشدار مهم از تریبون نماز جمعه یاسوج

گروه استان‌ها- امام جمعه یاسوج با تبیین درس‌های نهضت عاشورا، نسبت به دلبستگی به دنیا، آلودگی به مال حرام و جنگ روانی دشمن هشدار داد و گفت: هر توافقی باید حافظ عزت، اقتدار و منافع ملت ایران باشد.
کد خبر: ۱۲۲۵۱۷۹
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۴۰۵ - ۱۴:۱۷ 26 June 2026

«فریب دنیا» و «جنگ روانی دشمن»؛ دو هشدار مهم از تریبون نماز جمعه یاسوج

به گزارش خبرنگار تابناک در استان کهگیلویه و بویراحمد، آیت‌الله «سید نصیر حسینی»، امام جمعه یاسوج در خطبه‌های نماز جمعه این شهر، با اشاره به خطبه تاریخی حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در روز عاشورا اظهار کرد: امام حسین (ع) در این خطبه همه انسان‌ها را مخاطب قرار داده و هشدار می‌دهد که فریب زرق و برق دنیا را نخورند، زیرا هرکس دل به دنیا ببندد، زیانکار خواهد شد.

وی افزود: امید حقیقی انسان باید به خداوند متعال باشد؛ چرا که مالک و مدبر همه هستی اوست و انسان با عمل به دستورات الهی و دوری از دلبستگی‌های دنیوی به سعادت خواهد رسید.

دنیا میدان آزمون بندگان است

نماینده ولی‌فقیه در کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه اگر دنیا ماندگار بود، پیامبران و اهل‌بیت (ع) بیش از همه سزاوار ماندن بودند، گفت: رحلت پیامبران الهی و شهادت اهل‌بیت (ع) نشان می‌دهد دنیا جای اقامت همیشگی نیست، بلکه صحنه آزمایش انسان‌ها برای تشخیص اهل ایمان از اهل معصیت است.

وی ادامه داد: اقامه نماز، پرداخت زکات، رعایت حجاب، اطاعت از فرمان الهی و پرهیز از گناه، معیار‌های موفقیت انسان در این آزمون بزرگ الهی است.

مال حرام، مانع شنیدن صدای حق

حسینی با اشاره به گفت‌وگوی امام حسین (ع) با سپاه دشمن اظهار داشت: حضرت با معرفی جایگاه خود، از آنان پرسیدند چرا در برابر فرزند پیامبر ایستاده‌اند، اما در ادامه علت اثر نکردن سخنان حق را نیز بیان کردند و فرمودند شکم‌های آنان از مال حرام پر شده است؛ از همین رو توان شنیدن ندای حقیقت را از دست داده‌اند.

وی تصریح کرد: یاران سیدالشهدا (ع)، مرگ در راه خدا را حیات واقعی می‌دانستند و زندگی در سایه ظلم و طاغوت را ذلت می‌شمردند؛ از نگاه اسلام، حیات حقیقی همان زندگی ایمانی، اخلاقی و الهی است.

پاسداری از دین، بهای سنگینی داشته است

امام جمعه یاسوج در خطبه دوم نماز جمعه نیز با توصیه همگان به رعایت تقوای الهی گفت: خداوند برای حفظ دین، بزرگ‌ترین انسان‌ها را برگزید و انبیا و اولیای الهی در این مسیر جانفشانی کردند؛ بنابراین مقابله با دین و ارزش‌های الهی، پیامد‌های سنگینی در پی خواهد داشت.

وی با اشاره به عظمت نهضت عاشورا افزود: عزاداری برای حضرت اباعبدالله الحسین (ع) تنها جلوه‌ای کوچک از عظمت این مصیبت بزرگ است و حتی فرشتگان الهی نیز بر سیدالشهدا (ع) سوگوار هستند.

امام جمعه یاسوج، همچنین با گرامیداشت سالروز شهادت امام سجاد (ع)، به سختی‌های پس از واقعه عاشورا و رنج‌های اهل‌بیت (ع) در دوران اسارت اشاره کرد.

قدردانی از اقدامات قوه قضائیه در برخورد با عوامل ناامنی

وی با گرامیداشت هفتم تیر و هفته قوه قضائیه، جایگاه عدالت و قضاوت را در اسلام بسیار والا دانست و گفت: مهم‌ترین افتخار دستگاه قضایی جمهوری اسلامی، قضاوت بر اساس احکام اسلام و دفاع از حقوق مردم است.

حسینی از برخورد‌های قاطع دستگاه قضا با عوامل جاسوسی، خیانت، توطئه و برهم‌زنندگان امنیت کشور قدردانی کرد و افزود: برخورد قانونی، سریع و قاطع با مفسدان امنیتی، اقتصادی و فرهنگی، نقش مهمی در پیشگیری از وقوع جرم و حفظ آرامش جامعه دارد.

توافق باید تضمین‌کننده عزت ملت ایران باشد

وی با گرامیداشت سالروز بمباران شیمیایی سردشت، حمایت کشور‌های غربی از رژیم بعث عراق را نمونه‌ای از تناقض ادعا‌های حقوق بشری آنان دانست و اظهار کرد: مدعیان حقوق بشر در برابر جنایت‌های رژیم صدام سکوت کردند و حتی با تأمین سلاح‌های شیمیایی از این رژیم حمایت کردند.

نماینده ولی‌فقیه در کهگیلویه و بویراحمد همچنین با اشاره به روز صنعت و معدن، بر ضرورت تقویت تولید، سرمایه‌گذاری و استفاده از ظرفیت‌های داخلی تأکید کرد.

حسینی درباره مذاکرات نیز گفت: هرگونه تفاهم و توافق باید حافظ منافع، عزت و اقتدار ملت ایران باشد و حقوق مردم پس از تحمل هزینه‌های فراوان به طور کامل تأمین شود.

دشمن با جنگ روانی به دنبال جبران شکست‌هاست

وی با هشدار نسبت به عملیات رسانه‌ای دشمنان خاطرنشان کرد: آمریکا و هم‌پیمانانش با دروغ‌پردازی و شایعه‌سازی تلاش می‌کنند شکست‌های خود را پنهان کنند، از این رو مردم و مسئولان باید با هوشیاری در برابر جنگ روانی دشمن ایستادگی کنند.

«حسینی» در پایان از هیئت‌های مذهبی، مداحان، سخنرانان، خادمان مساجد، نیرو‌های انتظامی، صداوسیما و تمامی دست‌اندرکاران برگزاری مراسم عزاداری دهه محرم قدردانی کرد و بر استمرار حفظ امنیت و برگزاری باشکوه آیین‌های حسینی تأکید کرد.

انتهای پیام/

آخرین اخبار