دادستان مرکز کهگیلویه و بویراحمد خبر داد:

بازداشت یک فعال فضای مجازی در یاسوج/ تشکیل پرونده با اتهام نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی

گروه استان‌ها- دادستان عمومی و انقلاب مرکز کهگیلویه و بویراحمد از بازداشت یک فعال فضای مجازی به اتهام نشر اکاذیب، تشویش اذهان عمومی و فعالیت تبلیغی علیه نظام خبر داد و گفت: پرونده این فرد در مرحله تحقیقات مقدماتی قرار دارد.
کد خبر: ۱۲۲۶۴۹۶
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۴۰۵ - ۱۳:۱۷ 18 July 2026

به گزارش خبرنگار تابناک از استان کهگیلویه و بویراحمد، «سید وحید موسویان»، دادستان عمومی و انقلاب مرکز کهگیلویه و بویراحمد، از بازداشت یکی از فعالان فضای مجازی در پی انتشار محتوایی با موضوع اجتماعات شبانه خبر داد و اظهار کرد: این اقدام پس از رصد مستمر فضای مجازی و دریافت گزارش‌های مستند انجام شده و متهم با دستور مقام قضایی بازداشت شده است.

وی افزود: بر اساس مستندات اولیه، مطالب و اظهارات منتشرشده از سوی متهم واجد وصف کیفری تشخیص داده شده و پرونده قضایی وی با اتهام نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی و فعالیت تبلیغی علیه نظام در دادسرا مفتوح است.

ادامه رسیدگی در چارچوب قانون

موسویان با تأکید بر اینکه رسیدگی به این پرونده مطابق موازین قانونی و با رعایت حقوق متهم انجام خواهد شد، تصریح کرد: تحقیقات مقدماتی همچنان ادامه دارد و تصمیم نهایی پس از تکمیل روند قضایی اتخاذ می‌شود.

وی همچنین از فعالان رسانه‌ای، کاربران فضای مجازی و تولیدکنندگان محتوا خواست در انتشار اخبار و مطالب، قوانین کشور و اصول اخلاق حرفه‌ای را رعایت کرده و از بازنشر مطالب خلاف واقع یا محتوایی که موجب تشویش اذهان عمومی و خدشه به امنیت روانی جامعه می‌شود، خودداری کنند.

هشدار دستگاه قضایی نسبت به جرائم فضای مجازی

دادستان مرکز استان با اشاره به شرایط حساس کشور، بر ضرورت حفظ انسجام ملی و آرامش عمومی تأکید کرد و گفت: هرگونه انتشار اخبار کذب، مطالب گمراه‌کننده یا اقداماتی که با هدف برهم زدن نظم عمومی و ایجاد تشویش در افکار عمومی انجام شود، در صورت احراز عناصر قانونی جرم، با برخورد قاطع دستگاه قضایی مواجه خواهد شد.

وی همچنین با قدردانی از حضور مردم در اجتماعات موسوم به «شب‌های عزت و اقتدار»، اظهار کرد: دستگاه قضایی اجازه نخواهد داد اقدامات مجرمانه یا توهین‌آمیز، موجب خدشه به این حضور مردمی یا آزردگی خاطر شهروندان شود.

سایر متهمان نیز تحت تعقیب هستند

موسویان با بیان اینکه رصد هوشمندانه فضای مجازی با جدیت ادامه دارد، خاطرنشان کرد: سایر افراد مرتبط با این پرونده نیز تحت تعقیب قانونی قرار دارند و پس از تکمیل تحقیقات، اقدامات لازم در چارچوب قانون درباره آنان انجام خواهد شد.

وی در پایان افزود: پرونده این متهم همچنان در مرحله تحقیقات مقدماتی قرار دارد و نتیجه نهایی آن از سوی مراجع قضایی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

انتهای پیام/

آخرین اخبار