بخشدار مرکزی هرسین با ابراز تاسف از سرایت غذاهای آماده به داخل روستاها گفت: این موضوع موجب فراموشی فرهنگ استفاده درست از غذاهای محلی می شود.
کد خبر: ۱۶۳۳۰۵
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۶ 13 January 2016
بخشدار مرکزی هرسین با ابراز تاسف از سرایت غذاهای آماده به داخل روستاها گفت: این موضوع موجب فراموشی فرهنگ استفاده درست از غذاهای محلی می شود.

به گزارش ایرنا، جشنواره غذای سالم و سنتی روز چهارشنبه در روستای چشمه کبود بخش مرکزی هرسین با هدف معرفی غذاهای سالم و ترویج غذهای محلی برگزار شد.

آذر خسروی در این مراسم اظهار داشت: برگزاری این جشنواره در راستای همگرایی خانواده و استفاده آنها از غذاهای سالم و محلی بوده است.

وی ادامه داد: اکنون گرایش افراد به سمت غذاهای کنسروشده و فست فود بسیار بالا رفته و این امر بسیاری از بیماری های خطرناک را نیز موجب شده است.

این مسئول خاطرنشان کرد: استفاده از غذاهای محلی و لبنیات مهمترین علت سلامت افراد در روستاهاست که اکنون به دلیل برخی از ناهنجاری ها فرهنگ استفاده از غذاهای محلی کمتر برای نسل کنونی بازگو می شود.

بخشدار مرکزی هرسین هدف از برگزاری این جشنواره را معرفی غذاهای سالم روستایی عنوان کرد و گفت: برپایی نمایشگاه های غذای محلی می تواند استفاده مردم از غذاهای ناسالم را کاهش دهد.

شرکت کنندگان بسیاری با پختن غذاهای متنوع و محلی در این جشنواره حضور یافتند و در پایان مراسم نیز از آنها تقدیر شد.

شرکت کنندگان بسیاری با پختن غذاهای متنوع و محلی در این جشنواره حضور یافتند و در پایان مراسم نیز از آنها تقدیر شد.

هرسین با 85 هزار نفر جمعیت در شرق کرمانشاه قرار دارد.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار