کد خبر: ۲۴۴۰۹۴
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۲:۴۴ 11 June 2016
این روزها اغلب برنج‌کاران استان مازندران مشغول انجام وجین در اراضی شالیزاری هستند و با وجود ساعت طولانی روزه‌داری و گرمای هوا روزه خود را می‌گیرند که مهم‌ترین موضوع حفظ سلامتی آنان است.

به گزارش تابناک مازندران، در حالی‌که روزه‌داری را زیر سرمای کولر و سایر ابزار خنک‌کننده تجربه می‌کنیم افرادی هستند که در زیر آفتاب سوزان تلاش می‌کنند تا بتواند بخشی از نیاز کشور را تأمین کنند.

این روزها اغلب برنج‌کاران استان مازندران مشغول انجام وجین و برخی در حال انجام نشا در اراضی شالیزاری هستند و با وجود ساعت طولانی روزه‌داری و گرمای هوا روزه خود را می‌گیرند که مهم‌ترین موضوع حفظ سلامتی آنان است.

کارشناس ارشد تغذیه مرکز بهداشت مازندران در این‌باره در گفت‌وگو با فارس، اظهار کرد: مهم‌ترین موضوع جلوگیری از تشنگی و کم‌آبی این افراد است که با توجه به اینکه شالی‌کاران در گرمای هوا کار می‌کنند میزان مورد نیاز آب بدن آنان باید تأمین شود.

حمیدرضا شیرآشتیانی اضافه کرد: همچنین بحث نوع غذاها و مصرف به مرور و تدریجی آب از افطار تا سحر در دفعات زیاد مورد تأکید است.

وی با بیان اینکه مصرف میوه و سبزی به‌ویژه هندوانه در ایام روزه‌داری توصیه می‌شود، افزود: توصیه ما به کشاورزان روزه‌دار این است که در این ایام از مصرف چای، قهوه و نسکافه که موجب دفع ادرار می‌شود کمتر استفاده کنند.

کارشناس ارشد تغذیه مرکز بهداشت مازندران با اشاره به اینکه مصرف گوشت در وعده به دلیل اینکه موجب تشنگی شده، توصیه نمی‌شود، اظهار کرد: مصرف کربوهیدرات مانند برنج، نان و حبوبات همراه با مصرف سبزی و میوه انتخاب خوبی برای وعده سحری است.

شیرآشتیانی یادآور شد: همچنین بعد از افطار و قبل از وعده سحر خوردن شام و میان وعده برای روزه‌داران مورد تأکید است.

فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار