مدیرکل میراث فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد مطرح کرد:
محمود باقری : از همین جا از استاندار تقدیر می کنم که با اختصاص بودجه ای 500 میلیون تومانی قرار را بر این گذاشته است که موضوع پیست اسکی کاکان برای یک بار حل و فصل شود تا از این طریق جوانانی بتوانند با اشتغال به کار در آن مکان امورات پیست اسکی را بچرخانند.
کد خبر: ۳۷۵۴۴۸
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۸ 10 February 2017
نشست رسانه ای مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد ، برگزار شد تا محمود باقری ، به ارائه گزارش و آماری از حوزه ی تحت مدیریت خود بپردازد.
موضوع رونق گردشگری که این روزها به عنوان یکی از مهمترین حوزه های امیدواری برای رونق به اشتغال و کسب و کار استان مطرح می شود یکی از محورهای اساسی گزارش کار و عملکرد محمود باقری بود.
 
 گردشگران شب در هتل های ما می خوابند و صبح به پیست اسکی سپیدان می روند/انقلاب در زیر ساخت های گردشگری استان
 
 
دفاع من از دولت تدبیر و امید سیاسی نیست
به گزارش تابناک کهگیلویه و بویراحمد ، باقری در ابتدای این نشست به بیان مهمترین اقدامات دولت از جمله موضوع سیاست خارجی اشاره کرد و گفت : من این موضوع را از منظر کار خود مطرح می کنم و کاری به مسائل سیاسی ندارم.تا قبل از برجام  قدرت های بزرگ ایران را به عنوان یک کشور غیر متمدن معرفی می کردند و با تبلیغ ایران هراسی مانع ورود گردشگران به ایران می شدند اما پس از برجام و در حال حاضر هتل ها دیگر جوابگوی حجم زیاد گردشگران نیست.
این مسئول استانی در ادامه ضمن تقدیر از هیئت دولت گفت : در سفر اخیر هیئت دولت به استان اعتبارات خواسته شده ی ما را به نحو بسیار مطلوبی اجابت کردند که در ادامه به برخی جزئیات کارهای انجام شده خواهم پرداخت.
 
 
اهتمام ویژه استاندار برای کمک به رفع مشکلات پیست اسکی یاسوج 
 
باقری در ادامه به موضوع پیست اسکی کاکان اشاره کرد و گفت : در حال حاضر از استان های زیادی گردشگر به استان ما می آیند اما  وقتی از وضعیت نامطلوب پیست اسکی یاسوج مطلع می شوند ، شب را در هتل های ما به صبح می رسانند و متاسفانه صبح به سمت پیست اسکی سپیدان فارس می روند و این برای ما بسیار ناراحت کننده است .
وی استاندار را هم فرد بسیار باهوشی دانست و افزود : از همین جا از استاندار تقدیر می کنم که با اختصاص بودجه ای 500 میلیون تومانی قرار را بر این گذاشته است که موضوع پیست اسکی کاکان برای یک بار حل و فصل شود تا از این طریق جوانانی بتوانند با اشتغال به کار در آن مکان امورات پیست اسکی را بچرخانند.
 معرفی 47 پروژه به صندوق کارآفرینی
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت:۴۷ پروژه بوم‌گردی در استان به صندوق کارآفرینی امید معرفی شده است که از این میزان ۱۵ طرح مورد تأیید صندوق کارافرینی قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه اردوگاههای تفریحی یاسوج به سرمایه گذار واگذار می شود، گفت: طرحها و اردوگاههای رفاهی تفریحی چهار پروژه از جمله شلالدون باشت، باغ فردوس، تنگ تامرادی و تنگ گنجه‌ای آماده واگذاری به سرمایه‌ گذاران است.
باقری اظهار داشت: در راستای توسعه گردشگری در استان نخستین پارک آبی جنوب کشور در یاسوج راه‌اندازی می شود.
وی با بیان اینکه یکی از مهمترین سیاستهای دولت واگذاری پروژه‌های گردشگری به بخش خصوصی است، گفت: ۴۲ پروژه گردشگری استان به بخش خصوصی واگذار شده است.باقری میزان اعتبار این پروژه ها را مبلغ ۱۴۰ میلیارد تومان عنوان کرد.
انقلاب در زیر ساخت های گردشگری استان
 مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد از اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان به زیرساخت‌های گردشگری استان در دولت یازدهم خبر داد و گفت: این میزان اعتبار یک انقلاب در زیرساخت‌های گردشگری استان محسوب می‌شود.
محمود باقری در این نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به افزایش زیرساخت‎های گردشگری استان در سال‌‎های اخیر اظهار داشت: در سال 92 تنها دو هتل چهارستاره در استان داشتیم و مجموع کل تخت‌های ما 600 تخت بود که تا انتهای سال 95 این آمار به 818 تخت رسیده و تا دو سال آینده به یک هزار و 200 تخت افزایش می‌یابد.
وی با بیان اینکه تعداد هتل‏‌های چهارستاره استان تا دو سال آینده به چهار هتل افزایش می‌‏یابد، افزود: علاوه بر این، نخستین پارک آبی جنوب کشور در یاسوج راه‏اندازی می شود که بهره‌برداری از این پروژه کمک زیادی به جذب گردشگر و مسافر خواهد کرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به افزایش اعتبارات حوزه گردشگری استان، بیان کرد: حدود 10 میلیارد تومان از محل صندوق توسعه ملی به مجتمع اقامتی شهرک فرودگاه و هتل چهارستاره سی‏‌سخت اختصاص یافته است.
باقری با اشاره به سفر رئیس جمهور به استان گفت : در این سفر 15 میلیارد تومان مصوبه گرفتیم که از این میزان 10 میلیارد تومان به ایجاد و تکمیل زیرساخت‎‏های گردشگری استان و پنج میلیارد تومان به تکمیل موزه یاسوج اختصاص یافته است و هم‌‏اکنون در حال مبادله موافقت‏‌نامه با سازمان برنامه و بودجه استان برای جذب این اعتبارات هستیم.
واگذاری پروژه های گردشگری به بخش خصوصی
وی واگذاری پروژه‌‏های گردشگری به بخش خصوصی را از مهم‌‏ترین سیاست‌‏های دولت عنوان و تصریح کرد: در این راستا 42 پروژه گردشگری به مبلغ 140 میلیارد تومان به بخش خصوصی واگذار شده است.
در بحث غار ده شیخ به سرمایه گذار اعتماد کردیم که خوشبختانه کارها به خوبی پیش می رود و الان از شهرستان های چرام و باشت هم در این زمینه پیگیری هایی از طرف بخش خصوصی داشته ایم.
باقری با اشاره به اینکه از 57 پروژه مصوب سفر رئیس ‏جمهور 7 پروژه مربوط به بخش گردشگری بود، تصریح کرد: تله کابین یاسوج، تله کابین سی‏‌سخت، مجتمع جهانگردی، ایجاد اردوگاه رفاهی تفریحی تالار شهر و تکمیل و ایجاد پروژه‌‏های جنبی هتل پاسارگاد گچساران از جمله این پروژه‌‏ها هستند که 57 میلیارد تومان تسهیلات به آنها اختصاص یافته است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت: علاوه بر این، در آخرین سفری که در راستای اقتصاد مقاومتی داشتیم از اعتبارات صندوق توسعه ملی 10 میلیارد تومان به حوزه گردشگری استان اختصاص یافت.
فراخوان برای جذب سرمایه گذار
دبیر کارگروه گردشگری کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: به طور کلی، حدود 100 میلیارد تومان به زیرساخت‎های گردشگری استان در دولت تدبیر و امید کمک می‌‏شود که یک انقلاب در زیرساخت‌‏های گردشگری استان محسوب می‎شود.
باقری ادامه داد: 47 پروژه بوم‌گردی به صندوق کارآفرینی امید معرفی کردیم که از این میزان 15 طرح مورد تأیید صندوق کارافرینی امید قرار گرفته و تاکنون نیز یک مورد از این طرح‌‏ها افتتاح شده است.
وی بیان کرد: ضوابط شهر بومی گردشگری سی‎سخت برای نخستین بار در کشور تهیه و پیگیر هستیم که اگر سایر ادارات به ما کمک کنند شهر سی‌‏سخت به عنوان یک شهر نمونه گردشگری باشد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت: در بحث واگذاری طرح‎ها و اردوگاه‎های رفاهی تفریحی حدود چهار پروژه از جمله تنگ تامرادی، تنگ گنجه‎ای، شلالدون باشت و باغ فردوس آماده واگذاری بوده و برای جذب سرمایه‏ گذار فراخوان داده شده است.

 


 
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار