براساس اعلام رسمی آخرین مهلت هاتگرام و طلاگرام برای اتصال به تلگرام تا ۱۵ شهریور است و این دو نسخه موقت غیررسمی و فارسی تلگرام از پس فردا دیگر به پاپان راه فعلی خود می رسند.
کد خبر: ۶۵۱۳۸۴
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۸:۳۰ 04 September 2018
تابناک کهگیلویه و بویراحمد ، اجتماعی ، ماجرای فعالیت پیام رسان تلگرام در ایران چند ماهی است که در برزخ حذف کامل یا فعالیت حداقلی آن با حضور دو پیام رسانی وطنی مرتبط با آن یعنی (طلاگرام و هاتگرام ) به سر می برد. محدودیت هایی که ایران برای نسخه اصلی این پیام رسان قرار داد ، اکثریت کاربران را به استفاده از دو نسخه ایرانی آن در کنار کوچ برخی به پیام رسان های داخلی ، سوق داد . هر چند برخی آمار از کوچ حدود 30 میلیونی کاربران به پیام رسان های داخلی حکایت دارد اما مسئولین این پیام رسان ها معترض هستند که برخورد با آن ها در گیر و دار مسائل سیاسی قرار گرفته است و باید این وضعیت تعیین تکلیف شود.
البته برخی خبرها که قبلا از نسخه های بلاک چین و اینگونه فناوری ها بیان می شد در عمل به جایی نرسید و  عملا یک بلف بود و  پس از اتفاقات ناگواری که در کشور با فعالیت های برخی کانال های مخالف نظام بوجود آمد و واکنش های مسئولین در انسداد پیام رسان تلگرام ، چند روز پیش مالک تلگرام اعلام کرد که همه اطلاعات سرورهای مربوط به کانال های تروریستی را به همه کشورها بجز روسیه خواهد داد اما گویا این کوتاه آمدن های پاول دورف نتیجه نداده و باید ته مانده های این پیام رسان وضعیت خود را مشخص کنند.
براساس اعلام رسمی آخرین مهلت هاتگرام و طلاگرام برای اتصال به تلگرام تا ۱۵ شهریور است و این دو نسخه موقت غیررسمی و فارسی تلگرام از پس فردا دیگر به پاپان راه فعلی خود می رسند.

دسترسی هاتگرام و طلاگرام به تلگرام از پس فردا قطع می‌شود

هاتگرام وطلاگرام، دو نسخه موقت غیررسمی و فارسی تلگرام در ایران 2 روز دیگر به پاپان راه فعلی خود می رسند. قرار است یا این دو نسخه فارسی تلگرام یا از تلگرام مستقل شوند یا فعالیت آنها با روش فعلی قطع شود.

ابتدا قرار بود این نسخه‌های غیررسمی تلگرام برای مدت محدودی که پیام‌رسان‌های داخلی تقویت و قادر به پذیرش کاربران تلگرام می‌شوند، کمک‌حال داخلی‌ها باشند، اما پس از مدتی اختلاف‌نظر ایجاد شد و رفیق تلگرام و رقیب داخلی‌ها شدند که اعتراض بر سر بلاتکلیفی وضعیت بازار پیام رسان‌های داخلی و خارجی، به ضرب العجلی برای تعیین تکلیف این نسخه‌ها ختم شد.

اختلاف بر سر فعالیت یا توقف فعالیت نسخه‌های غیررسمی تلگرام، مدتی در سطح مسئولان بدون نتیجه مطرح بود که صدای اعتراض پیام‌رسان‌های ایرانی هم بلند شد و 4 پیام‌رسان سروش، گپ،ایتاوبیسفوناخیرا در بیانیه مشترکی با گلایه از بلاتکلیفی حضور یا عدم حضور هاتگرام وطلاگرامدر بازار به بروز اختلال در روند مهاجرت کاربران به پیام‌رسان‌های داخلی اعتراض کردند و از مرکز ملی فضای مجازی و سایر دستگاه‌های متولی خواسته‌اند که موضوع پیام‌رسان‌های داخلی را در مناقشات سیاسی وجه‌المصالحه قرار ندهند.

این پیام رسان‌ها که روزی کمتر از 5 میلیون کاربر داشتند اکنون 30 میلیون کاربر دارند

فارس پیش از این در گزارشی خبر داده بود که «بنابر شنیده های غیررسمی، در نتیجه ضرورت و فشار برای تعیین تکلیف این اوضاع، به این دو برنامه که با تیم واحدی مدیریت می‌شوند ابتدا تا پایان خرداد برای تبدیل شدن به پیام‌رسان مستقل و بومی مهلت داده شده بود که اما با اتمام مهلت و انجام نشدن تعهدات، مهلت دوباره‌ای برای آنها در نظر گرفته شد و سپس با ارایه مهلت اضافه فقط تا شهریور موافقت شده است.»

دبیر شورای عالی فضای مجازی: آخرین مهلتی که به آقایان دادیم 15 شهریور است

سپس دبیر شورای عالی فضای مجازی در پاسخ به این سؤالی درباره حمایت‌های پنهان از نسخه‌های فارسی تلگرام، گفت: طرح مرکز ملی فضای مجازی درباره خروج از انحصار تلگرام بود که برای برخی سازمان‌ها تکالیفی تعیین شده بود. در رابطه با هاتگرام و تلگرام طلایی از ابتدا سیاست‌های خروج از انحصار تلگرام برای دوره گذار روی این برنامه‌ها حساب شده بود و پذیرفتیم که تلگرام‌های فارسی چند ماهی فعال باشند اما آخرین مهلتی که به آقایان دادیم 15 شهریور است و باید به یک پیام‌رسان صد درصد بومی تبدیل شوند.

قرار مستقل شدن هاتگرام و تلگرام طلایی از پس فردا

با پایان آخرین مهلت دسترسی هاتگرام و تلگرام طلایی به تلگرام و تحقق وعده مستقل شدن پیام رسان‌های هاتگرام وطلاگرام، شرایط پیام‌رسان‌های داخلی وارد مرحله حساسی خواهد شد و در صورت مستقل شدن این دو برنامه و قطع ارتباط تلگرام منطق مقداری ریزش کاربر در این دو برنامه را پیش‌بینی می‌کند و بار دیگر تقاضا و تمایل برای پیام رسان‌های جایگزین نسبت به قبل افزایش می یابد.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار