دبیر شورای توسعه فرهنگی قرآنی:
دبیر شورای توسعه فرهنگی قرآنی با بیان اینکه طرح ملی سند قرآنی به زودی ابلاغ می‌شود، گفت: موسسات قرآنی خود را وابسته به دولت نکنند.
کد خبر: ۶۹۰۰۱
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۵ 30 July 2015
حجت‌الاسلام حمید محمدی در همایش سفیران قرآنی که در هتل الغدیر برگزار شد، اظهار کرد: مقام عظمای ولایت برخواسته از این استان هست و همیشه برترین‌های کشور از استان خراسان رضوی بوده‌اند و توانسته‌اند قله‌های قرآن را در جهان اسلام فتح کنند.

دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی افزود: برترین مکان برای فعالیت‌های قرآنی مشهد مقدس است که طلیعه‌ای از خورشید را در خود جای داده است.

وی بیان کرد: برخی افراد برای اینکه بخواهند خود را در فعالیت‌های قرآنی برتر نشان دهند نام حضرت رضا (ع) را برای موسسه قرآنی خود انتخاب می‌کنند، اما به نظر من برگزاری چنین همایشی می‌تواند در معرفی موسسه‌های برتر قرآنی موثر باشد.

محمدی تاکید کرد: حضور کارشناسان قرآنی و عزم جامعه برای توسعه فعالیت‌های قرآنی تاثیر بسزایی در توسعه فرهنگ قرآنی می‌گذارد و اگر ساز و کارها منجر به حضور نخبگان در این حوزه شود، آینده درخشانی در انتظار ما است.

دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی عنوان کرد: سال 88 تعداد 128 موسسه قرآنی در کشور فعالیت می‌کرد اما با استفاده از ظرفیت‌های استان خراسان توانستیم تعداد موسسات را افزایش دهیم.

وی با اشاره به بحث ادغام اتحادیه تشکل‌های قرآنی و موسسات در کشور بیان کرد: اتحادیه تشکل‌های قرآنی و موسسات در کشور را خراسان رضوی شکل داد ادغام اتحادیه‌ها عمل به دستور قرآن است و این ادغام سه موضوع دستور صدور مجوز ارزیابی و نظارت را برای توسعه فعالیت‌های قرآنی مهیا می‌کند.

دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی تصریح کرد: دومین ویژگی این ادغام عدالت و حمایت از موسسات قرآنی است و در درجه سوم تقلید مراکز دولتی و شبهه دولتی در تشکیل موسسات قرآنی است که این سه ویژگی آثار مطلوبی را در جامعه برجای می‌گذارد.

وی با تاکید بر وجود نابغه‌های زیاد ایرانی در نقاط مختلف جهان، یادآور شد: ما فارغ‌التحصیل‌های زیادی در کشورهای دنیا داریم و اینکه امروز کشورها علیه ما شده‌اند و ایران را متهم می‌کنند دروغ بزرگ است چرا که سازماندهی چنین نبوغ‌هایی در سراسر دنیا توسط جمهوری اسلامی ایران شکل گرفته و در این راستا بزرگترین ضربه را از کوتاه‌نگری‌ها می‌خوریم و اگر به ظرفیت‌های قرآنی کشور نگاه جامع‌تری کنیم بسیاری از مشکلات ما حل می‌شود.

محمدی ادامه داد: اتحادیه تشکل‌های قرآنی ظرفیت‌ساز است و پیشنهاد می‌کنیم تا سه معاونت در اتحادیه ادغام شده با عنوان کارآفرینی و خود اتکایی، برنامه‌ریزی، ارزیابی و استانداردسازی شکل بگیرد، همچنین در راستای اهمیت موضوع باید گفت بیش از 90 درصد موسسات قرآنی مشغول حوزه آموزش عمومی هستند و در این راستا موسسات نقش مکمل دارند.

وی یادآور شد: نقش اصلی موسسات در حوزه تبلیغ و ترویج است به عنوان مثال اگر 5 هزار موسسه در کشور داریم هر کدام با ساخت یک محصول می‌توانند 5 هزار محصول قرآنی در سال داشته باشیم.

دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی خاطرنشان کرد: ما برای همه چیز در کشور شهرک‌های صنعتی داریم جزء محصولات قرآنی و متاسفانه امروز چین مشغول ساخت محصولات قرآنی است و در این راستا خود باید تحولی انجام دهیم و درخواست داریم موسسات قرآنی با رویکردهای تخصصی مجوز بگیرند.

وی با اشاره به اهمیت جایگاه زن ایرانی در دنیا، عنوان کرد: در کشور مالزی یک موسسه 60 سال است معتبرترین مسابقات قرآنی را برگزار می‌کند و یک خانم مسئول آن است اما در کشور خودمان این چنین رویکردی نیست در حالی که ظرفیت‌های زنان ایرانی بسیار بالاتر از سایر کشورها است.

محمدی با بیان اینکه طرح ملی سند قرآنی به زودی ابلاغ می‌شود، یادآور شد: چیزی که در افق آینده مهم است بحث کیفی‌سازی فعالیت‌های قرآنی است و اگر کیفی‌سازی را در دستور قرار دهیم با چنین مشکلاتی روبه‌رو نمی‌شویم.

دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی تاکید کرد: بزرگترین خطای موسسات قرآنی این است که خود را وابسته به دولت کرده‌اند اما حرکت مردمی در تاسیس موسسات بسیار اهمیت بالایی دارد و ما باید در تامین منابع مالی استقلال داشته باشیم که یکی از راهکارها در این راستا وقف است.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار