مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی کهگیلویه و بویراحمد گفت: کیفیت نان در این استان مطلوب نیست و برای بهبود وضعیت موجود برنامه‌های در دست اقدام داریم.
کد خبر: ۱۳۶۰۷۸
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۹ 28 November 2015
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی کهگیلویه و بویراحمد گفت: کیفیت نان در این استان مطلوب نیست و برای بهبود وضعیت موجود برنامه‌های در دست اقدام داریم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم ، سید علی صادق فروزنده ظهر امروز در کارگاه آموزشی اصول و فنون پخت نان ویژه شهرستان بویراحمد اظهار داشت: این کارگاه با همکاری شرکت غله و خدمات بازرگانی، اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای و اتحادیه صنف خبازان بویراحمد برگزار شد.
وی با تاکید بر اینکه نانوایی‌های شهرستان بویراحمد برای بهبود هرچه بیشتر کیفیت نان باید تلاش کنند، عنوان کرد: نان استان کهگیلویه و بویراحمد نسبت به استان‌های جنوبی کشور با کیفیت‌تر است اما نسبت به استان‌های فارس و اصفهان کیفیت پایین‌تری دارد.
فروزنده با اشاره به اینکه مصرف نان مرغوب و باکیفیت حق مردم استان بوده و خواسته بجا و معقولی است، ابراز کرد: این کارگاه آموزشی فرصت مناسبی برای یادگیری نکات جدید در زمینه پخت نان بوده و نوعی کسب تجربه برای افزایش کیفیت نان در شهرستان بویراحمد و استان است.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به ضرورت همسان سازی قیمت نان در استان کهگیلویه و بویراحمد با سایر شهرهای کشور، افزود: نانوایی‌های این استان توانایی و ظرفیت تولید و عرضه نان با کیفیت به مردم را دارند اما موانعی بر سر راه نانوایی‌ها از جمله پایین بودن قیمت نان وجود دارد.
فروزنده از فعالیت 600 نانوا در استان کهگیلویه و بویراحمد و 270 مورد در شهرستان بویراحمد خبر داد و تصریح کرد: هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی کمک به افزایش کیفیت نان در استان است.
وی بیان کرد: 400 نفر برای شرکت در کارگاه آموزشی سه روزه اصول و فنون پخت نان ویژه شهرستان بویراحمد شامل کارگران و صاحبان نانوایی دعوت شدند.
کارگاه آموزشی سه روزه اصول و فنون پخت نان ویژه شهرستان بویراحمد با حضور "محمدرضا خواجه" مدرس کشوری در زمینه آموزش پخت آرد و نان، مربی آموزش فنی و حرفه‌ای کشور برگزار شد.
در این کارگاه شامل انواع نان و آرد، ویژگی‌های آرد و نان با کیفیت و استاندارد، مدت زمان استاندارد پخت نان، وزن چانه نان، ایرادهای پخت نان در کشور و استان، دلایل ضایعات بالای نان و دلایل کیفیت پایین آرد و نان مطرح شد.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار