کد خبر: ۴۶۶۹۹۱
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۰:۱۹ 26 July 2017
کارشناس مسئول واحد مبارزه با بیماریهای شبکه بهداشت و درمان چرام از برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری و کنترل بیماری های منتقله از طریق آب و غذا با حضور کارشناسان بیماریها و بهداشت محیط در سالن شبکه بهداشت و درمان این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ داود کرمیان ضمن تشریح اهداف این کارگاه در خصوص شیوع بیماری های منتقله از طریق آب و مواد غذایی ( بیماری های اسهالی) با توجه به فصل گرما، افزود: جهت پیشگیری از این بیماری ها باید هماهنگی های لازم بین بخش درمان و بهداشت بخصوص پزشکان و پرسنل آزمایشگاه با کارشناسان ستاد شبکه و مراکز بهداشتی درمانی جهت گزارش موارد بیماری و اقدام به موقع در صورت بروز بیماری های اسهالی و خطر وقوع طغیان های احتمالی و همچنین مراقبت های لازم جهت کنترل بیماری صورت گیرد.

در ادامه سعادت طلب کارشناس بهداشت محیط ستاد شبکه نیز تصریح کرد: جهت پیشگیری از وقوع بیماری های منتقله از طریق آب و موادغذایی باید کنترل کیفی آب و مواد غذایی، پیگیری روزانه و انجام سنجش کلر باقیمانده و گندزدایی و کلرزنی آب شرب، نظارت هدفمند بر مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی و آموزش متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام شود.

وی همچنین در رابطه با مواردی همچون رعایت زنجیره سرد مواد خوراکی حساس از جمله مواد لبنیاتی، رعایت بهداشت فردی، سالم سازی سالاد توسط اغذیه فروشان و رستوران ها، سالم سازی سبزیجات و پیگیری مواردی که، جهت آبیاری مزارع از فاضلاب خام استفاده نمودند، توصیه های لازم را بیان کرد.

خبر؛ منیر تقی زاده
 
 
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار