همراه باتابناک کهگیلویه وبویراحمد
در این بسته خبری به انتشار نامه کارکنان وهیات علمی پیام نور استان در تشکر از استانداروسپس موضوع معدن فسفات چرام ودر آخر وضع نچندان قابل تعریف نشریات استان می پردازیم.
کد خبر: ۵۶۳۸۹
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۶ 02 July 2015
در این بسته خبری به انتشار نامه کارکنان وهیات علمی پیام نور استان در تشکر از استانداروسپس موضوع معدن فسفات چرام ودر آخر وضع نچندان قابل تعریف نشریات استان می پردازیم.
موضوع  اول بسته خبری امروز مربوط به نامه کارکنان وهیات علمی پیام نور به استاندار وتشکر آنها از انتصاب رئیس جدید است .به نظر اینچنین نامه ای در شان هیات علمی نباشد. اگر مورد قبلی اینقدر ناهماهنگ وغیرقابل تحمل بوده که حالا بارفتنش این نامه را نوشتن ویا نه ربطی به رئیس قبلی ندارد واین یکی خوب است در هردو صورت درشان هیات علمی نیست ،چون در حالت اول نباید سکوت می کردند وودر حالت دوم که هنوز خیلی زود است برای مشخص شدن شایستگی هایش.
متن نامه به نقل از کبنا نیوز
کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور استان کهگیلویه و بویر احمد با ارسال پیام از استاندار استان به خاطر انتصاب سراج به عنوان رئیس این دانشگاه تقدیر کردند.
بسمه تعالی
استاندار محترم استان کهگیلویه و بویراحمد
جناب آقای دکتر خادمی
بدون شک حیات و تنفس در فضای اعتدال الزامات خاصی را می طلبد که غفلت از این ضروریات منجر به ناکامی در رسیدن به اهداف عالیه این مقوله اخلاقی و انسانی خواهد شد. یکی از این الزامات، هماهنگی عناصر درونی ساختار با اهداف درون سازمانی است. بر این اساس مجموعه کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور بر خود لازم دانستیم به پاس تلاش ارزنده جنابعالی در انتصاب جناب آقای دکتر سراج به عنوان سرپرست دانشگاه پیام نور استان مراتب سپاس خود را اعلام داشته و موفقیت حضرتعالی را در ادامه مسیر دولت تدبیر و امید از خداوند منان خواهانیم.
من الله التوفیق
کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور استان کهگیلویه و بویر احمد

******
موضوع بعدی مربوط به نشست مدیران صنعت ومعدن استان با خبرنگاران است که دربخشی از این نشست درخصوص معدن فسفات چرام توضیحاتی داده شد. در این خصوص چند مدت پیش در جایی  آقای تاجگردون صحبت هایی کردند که نشان از بی نتیجه بودن پیگیری معدن فسفات چرام می داد وآنهم به دلایلی که گویا سرمایه گذار عنوان کرده مبنی بر درصد پایین عیار آن ،حالا از صحبت های مدیران صنعت ومعدن اینگونه برداشت می شود که پیمانکار کوتاهی می کند .خبر منتشره بدین شرح است:
 "نشست رسانه‌ای مدیران صنعت و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد در دهه تولید و روز صنعت و معدن برگزار شد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد با انتقاد از نحوه عملکرد پیمانکار فسفات چرام در عین حال هرگونه ارتباط این پیمانکار با شورای عالی معادن را نیز رد کرد
 در بخش دیگری از گفت‌وگوی رسانه‌ها با مسئولان صنعت، خبرنگاران از وضعیت بلاتکلیف فسفات چرام سئوال کردند که دیودیده به سؤالات آن‌ها پاسخ داد.
وی گفت: پیمانکار فسفات چرام کار خود را به خوبی انجام نداد که ما درخواست خلع‌ ید وی را کردیم، اما در شورای عالی معادن تصمیم بر این شد که مهلت یک ساله‌ای به وی بدهند.
این مسئول تبیین کرد: پیمانکار فسفات چرام اکنون در حال انجام برخی کارها است و تا یک ماه دیگر اگر به وظایف و تعهدات خود عمل نکرد باز هم درخواست خلع‌ ید وی را خواهیم داد.
رئیس سازمان صنعت و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه شورای عالی معادن بر حسب ضوابط به این پیمانکار مهلت داده است هرگونه ارتباط پیمانکار با شورای عالی معادن را رد کرد و گفت: این شورا مرکب از دستگاه‌های مختلف است که دبیری آن با وزارت صنعت است و اگر پیمانکار به تعهد خود عمل نکند توسط آن شورا با وی برخورد لازم خواهد شد.

******
ودر مطلب آخر به حال ناخوش مطبوعات استان می پردازیم .در مطلبی در پایگاه خبری کهگیلویه این موضوع  ازدید کارشناسی ومسئولین وفروشندگان نشریات نوشتاری مورد بررسی قرار گرفته است.
استان کهگیلویه و بویراحمد در عرصه رسانه های ارتباط جمعی به ویژه نشریات و سایت های خبری و خبرگزاری ها استان نوپایی است اما روند فعالیت نشریات به دلیل مشکلات متعدد همواره در این استان با چالش مواجه شده و در مقایسه با سایر نشریات کشوری مخاطب چندانی ندارند.
محروم بودن خبرنگاران کهگیلویه و بویراحمد از آموزش های تخصصی روز نامه نگاری و خبرنگاری ، هزینه بر بودن تهیه و انتشار نشریه، حمایت نشدن از سوی دستگاه های اجرایی در بحث آگهی ها و نداشتن اخبار تولیدی قوی و تاثیر گذار همواره از مشکلاتی است که در این استان به چشم می خورد.
 معاون فرهنگی و مطبوعاتی اداره کل ارشاد و فرهنگ اسلامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: در حال حاضر تعداد 44 نشریه در سطح استان وجود دارد که از این تعداد 9 موردغیر فعال است و بقیه فعال هسنند.
آزاد خردمند افزود: تعداد 44 نشریه شامل: شش ماهنامه، 11 دوهفته نامه، 17 هفته نامه، 7 فصلنامه و سه روزنامه است هم اینک در این استان منتشر و به مخاطبان عرضه می شود.
وی بیان کرد: تعداد افراد شاغل در نشریات کهگیلویه و بویراحمد 83 نفر و تعداد خبرنگاران رسمی ثبت شده این استان در وزارت ارشاد نیز 174 نفر است.
خردمند اظهار کرد: نشریاتی که غیرفعال هستند طبق فرمی که زمان ثبت نام تکمیل می کنند یک بند از این فرم این است که توانایی مالی جهت راه اندازی و اداره نشریه چاپی را دارم و اگر به دلیل کمبود هزینه غیر فعال هستند حرف و تعهد خود را نقض کرده اند.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار این پایگاه خبری درباره تاثیرگذاری نشریات استان نیز عنوان کرد: در زمینه تاثیر گذاری این نشریات در استان در مجموع مخاطبان خاص خود را دارند و انعکاس وقایع و اخبار توسط این نشریات نسبتا بد نیست.
خردمند افزود: تعدادی از این نشریات به دلیل فقر مالی و فقر خبرنگار به صورت اخبار نقلی منتشر می شود.
صحبت های معاون فرهنگی و مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد کهگیلویه و بویراحمد ما را بر این داشت تا در خصوص انتشار نشریات استان با تعدادی از صاحبان دکه های مطبوعاتی به گفت و گو بنشینیم.
علی رضا نژاد که در خیابان هفتم تیر دکه مطبوعاتی دارد در پاسخ به سوال خبرنگار صبح زاگرس مبنی بر اینکه چه تعداد نشریات کهگیلویه و بویراحمد در این استان منتشر و در اختیار مخاطبان قرار می گیرد، گفت: با وجود سابقه چندین ساله در فروش نشریات تاکنون ماهنامه و فصلنامه ای در این استان منتشر نشده است و تنها یک روزنامه در پیشخوان دکه ها قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه نشریات چاپی استان کهگیلویه و بویراحمد مخاطب چندانی ندارند، گفت: هفته نامه ها ، دوهفته نامه ها و برخی روزنامه های منتشر شده در این استان نیز به دلیل کپی بودن مطالب آنها از سایت های خبری برای مخاطبان جذابیتی ندارد و این امر فروش آنها را نیز با مشکل مواجه می کند.
عزت الله پابرجا یکی دیگر از مطبوعاتی های خیابان هفتم تیر شهر یاسوج که پنج هفته نامه و دو روزنامه از استان در پیشخوان دکه اش خودنمایی می کرد، گفت: به دلیل نهادینه نشدن فرهنگ نشریه خوانی فروش نشریات در استان رونق خاصی ندارد و به طور مثال از 10 نسخه یک نشریه در طول روز تنها دو مورد به فروش می رسد.
وی از مطالب کپی شده از خبرگزاری ها و سایت ها ی محلی در نشریات استانی به شدت گلایه کرد و افزود: نبود مطالب جدید و عامه پسند در نشریات و هفته نامه ها ی استانی موجب شده است تا این نشریات به باطله تبدیل شوند .
سرپرست نمایندگی روزنامه های کشوری ایران، همشهری و جام جم در کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: نشریات استان هم اینک به صوردت مقطعی و دست و پاشکسته کار می کنند.
علی علیزاده مشکلات مالی را از مهمترین دلایل رکود نشریات استان دانست و افزود: صاحبان نشریات این استان به دلیل مشکلات مالی  وبرای ادامه دادن کار و غیرفعال نشدن نشریه خود به آگهی رپورتاژ و عملکرد اداره ها روی آورده اند و به نوعی اخبار درجه اول کمتر در این نشریات کار داده می شود.
مدیرمسئول روزنامه عصر انتظار میانگین تیراژ این روزنامه را شش هزار نسخه عنوان کرد و گفت: این روزنامه فروش ندارد و به طور رایگان در سطح دستگاه های اجرایی استان توزیع می شود.
زریر حجتی با بیان اینکه روزنامه عصر انتظار در سه دکه مطبوعاتی شهر یاسوج توزیع می شود، افزود: این نشریه از طریق عاملان در سایر نقاط استان نیز توزیع می شود.
امید مردم ، ابتکار جنوب و عصر انتظار سه روزنامه کهگیلویه و بویراحمد هستند که کنار آنها سایر هفته نامه ها در مواقعی که آگهی مناسبی در اختیار آنها قرار گیرد منتشر می شوند که این امر نیز به دلیل مشکلات مالی اتفاق می افتد.
هرچند امروزه در نشریات کهگیلویه و بویراحمد به برخی موضوعات روز اجتماعی، سیاسی و فرهنگی ... پرداخته می شود اما تاکنون این نشریات نتوانسته اند جایگاه خود را در میان عامه مردم پیدا کنند و تنها در اداره های استان می توان آنها را به وفور یافت که بصورت بسته ای ناخوانده به بایگانی سپرده می شوند.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار